FacebookTwitterLinkedIn

Holcim (România) a închiriat un spațiu de 2.282 mp în clădirea de birouri B din proiectul Oregon Park, amplasat în Pipera, deținător al certificării BREEAM. Odată cu această schimbare, Grupul Holcim România va aduce în același birou angajații companiilor Holcim (România) și Somaco Grup Prefabricate.

„Lion’s Head și Holcim au în comun construcțiile sustenabile și tranziția spre un mediu construit mai verde, iar alegerea unui proiect construit la înalte standarde de eficiență este întotdeauna decizia corectă pe termen lung”, declară Alina Necula, Country Manager al Lion’s Head România, proprietarul proiectului office.

Cele mai multe dintre clădirile verzi din România sunt construite în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. În 2022, tipurile de construcții cu cele mai multe clădiri certificate sustenabil sunt clădiri de retail, clădiri din sectorul logistic și cele de birouri.

Grupul Holcim România are în prezent aproximativ 2.000 de angajați, oferind soluții și produse din categoriile: ciment, betoane, agregate, soluții pentru infrastructură și prefabricate, BCA, și servicii de mediu.

Oregon Park a fost dezvoltat de Portland Trust, iar prima clădire a fost livrată în 2016, fiind ocupată de Oracle. Clădirea B, cu o suprafață totală de cca 24.500 mp, are printre chiriași furnizori de servicii medicale precum Medicover, și firme precum Kambi, Deloitte Tehnologie și Markant AG.