FacebookTwitterLinkedIn

Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, sosește, astăzi, la Bucureşti, pentru discuţii legate de Pactul Verde European, programul Uniunii Europene de a trece la o economie fără emisii poluante.

Frans Timmermans se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, cu ministrul Mediului, Tánczos Barna, şi cu alţi responsabili din guvern.

Oficialul european se va întâlni şi cu societatea civilă pentru a discuta despre acţiunile de combatere a schimbărilor climatice în România şi despre rolul Comisiei Europene, informează RRA.

În cursul dimineţii, el va discuta cu mai mulţi miniştri şi deputaţi, printre care: ministrul Muncii, Marius Budăi; ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila; ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu; ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea; ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu; şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Frans Timmermans va ţine un discurs în deschiderea conferinţei „130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România”.