FacebookTwitterLinkedIn

Clădirea H Victoriei 139 a fost recunoscut la nivel global drept „Best International Renovation/Redevelopment”, în cadrul ediției 2022-2023 a International Property Awards care a avut loc Londra, pe 2 februarie 2023, anunță dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe.

Recunoscut la nivel mondial, premiul promovează în întreaga lume un proiect autohton, semnificativ pentru nișa renovării și refuncționalizării clădirilor vechi cu valoare istorică și de patrimoniu din centrul capitalei. 

Candidatura H Victoriei 139 a fost reevaluată în urma unei sesiuni de jurizare care a avut ca scop recunoașterea și premierea celor mai bune proiecte din întreaga lume (pentru categoria specifică). Pe parcursul celei de-a treia etape a competiției, Hagag Development Europe a concurat cu dezvoltatori de top la nivel mondial – câștigători regionali din regiunile Arabia și Emiratele Arabe Unite, Africa, Canada, America Centrală și de Sud, Caraibe, SUA, Marea Britanie și regiunea Asia-Pacific, și a reprezentat Europa. 

Construită în 1940 după planurile celebrului arhitect al vremii Arghir Culina, H Victoriei 139 este o clădire rezidențială exclusivistă, cu influente Art Deco, amplasată pe Calea Victoriei, recent renovată și modernizată, care înglobează 33 de unități rezidențiale premium și peste 300 mp de spații comerciale cu expunere stradală directă. 

International Property Awards sunt dedicate profesioniștilor din domeniul imobiliar din întreaga lume, de la design la arhitectură și dezvoltatori imobiliari. Desfășurate la Savoy, în Londra, pe 2 februarie 2023, premiile International Property Awards 2022-2023 au fost jurizate de un panel de jurați independenți, format din peste 80 de experți din industrie, prezidat de Lord Caithness, Lord Best și Lord Waverley, membri ai Camerei Lorzilor din Parlamentul Regatului Unit.