FacebookTwitterLinkedIn

În ajun de Moș Nicolae, cea mai iubită trupă pentru copii a lansat un nou cântec de Crăciun – ,,Colindăm”.

Este cea mai frumoasă perioadă din an, când în fiecare zi așteptăm cu mic, cu mare surprize de la Moș Nicolae, de la Moș Crăciun. Cadoul Găștii Zurli pentru cei mici și mari este un colind special. ,,Colindăm” e colindul bucurie! Transmite culoare și veselie.

,,Am pregătit câteva cântece noi în această iarnă și suntem fericiți că de Moș Nicolae să vi-l facem cadou pe primul . ,,Colindăm” se vrea o bucurie de cântec pe care să-l învețe ușor și copiii și oamenii mari și să aducă un spirit vesel în casele românilor“, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Videoclipul colindului este filmat în zi de mare sărbătoare, pe  1 Decembrie, în Complexul Muzeal Bistrița Năsăud, un loc aparte pentru fondatoarea trupei.

La filmările videoclipului, Fetița Zurli a purtat costumul popular pe care Mirela Retegan îl purta în urmă cu 40 de ani.

,,În copilăria mea comparam mereu filmările cu copiii italieni foarte energici și copiii români așezați în poziție de ,,drepți “ interpretând cântece triste. Astăzi între copiii românilor și copiii italieni nu mai e nicio diferență. Copilărie = bucurie pentru toată lumea. Iar ,,colindăm” e perfect să exersăm bucuria toată luna Decembrie!”, a mai adăugat Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

E plin de culoare, iar versurile lui ne apropie mai mult de magia sărbătorilor de iarnă!

Versurile îi îndeamnă atât pe copii, cât și pe părinți să fie mai buni, generoși și veseli. Oricând, nu doar de sărbători!

Regia clipului este semnată de Marius Aștilean, versurile ce poartă semnătura Mirelei Retegan, iar muzica este compusă de Mihai Alexandru.

Puteți asculta cântecul pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul plin de viață și veselie.