FacebookTwitterLinkedIn

VCR Group, compania de ospitalitate fondată de Gary Vaynerchuk, va deschide un restaurant în New York unde vor avea acces doar cei care cumpără un NFT (Non-Fungible Token) dedicat.

Restaurantul Flyfish Club se vrea a fi un loc privat, cu specificul bucătăriei axat pe fructe de mare, în care accesul se realizează pe baza unui NFT pe blockchain, potrivit CoinTelegraph.

Membrii vor fi încadrați în două categorii. Varianta standard oferă acces la camera principală a restaurantului, la spaţiile exterioare, cocktail lounge şi la evenimente speciale. Această variantă costă 2,5 ETH, respectiv peste 8.000 de dolari, conform datelor oferite de platforma CoinMarketCap vineri.

Varianta a doua, numită Flyfish Omakase, oferă în plus acces la o cameră privată de 14 locuri. Această opţiune costă 4,25 ETH, respectiv 13.700 de dolari.

Cei care devin membri, pot la rândul lor să împrumute NFT-ul către o cunoştinţă, lunar, sau îl pot vinde. 

Noul restaurant plănuiește să se deschidă în 2023 şi va fi al doilea restaurant concept de la VCR Group.

Compania lui Gary Vaynerchuk a mai deschis în New York restaurantul japonez Ito, însă accesul este deschis oricui. Influencerul mai este preşedintele companiei de media şi comunicare VaynerX, precum şi CEO al VaynerMedia, o agenţie de publicitate.