FacebookTwitterLinkedIn

Unul dintre cei mai cunoscuți producători și distribuitori de băuturi spirtoase și vinuri din România, Alexandrion Group, a anunțat numirea expertului în politică externă Nicholas S. Kass, în poziţia de Executive Director for International Corporate Affairs, o funcţie creată recent în cadrul Grupului.

Cu o experiență de peste 30 de ani în politica externă cumulată în diverse poziţii ocupate ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii, Nicholas Kass și-a trasat ca obiectiv principal în cadrul companiei Alexandrion Group deschiderea dialogului și comunicarea eficientă a planurilor la nivel internațional.

„ (…) Scopul meu este să fac istoria, tradiţia, valorile și excelenţa în producţia de băuturi spirtoase și vinuri și în alte sectoare de activitate, cunoscute în 248 de ţări. Astfel, în acest moment crucial al călătoriei noastre, cooptarea lui Nicholas Kass în echipă este un pas esenţial. Rolul său în strategia noastră de expansiune globală este foarte important”, a spus Nawaf Salameh, președinte Fondator Alexandrion Group.

Printre cele mai recente funcții pe care Nicholas S. Kass le-a deținut se numără Deputy Assistant Secretary of State, Director for European Affairs si Director of Intelligence Programs la Casa Albă (Consiliul Naţional de Securitate), precum și Deputy National Intelligence Officer for Europe la Consiliul Naţional de Informaţii.

Alexandrion Group are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai cunoscute mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789.

Începând cu anul 2018, grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.