FacebookTwitterLinkedIn

FourKites a achiziționat NIC GmbH (NIC-place), important furnizor european de software pentru vizibilitatea lanțului de aprovizionare. Achiziția creează cea mai mare rețea de transportatori multimodali din Europa și accelerează implementarea de soluții software special concepute pentru transportatori și furnizori de servicii logistice.

Rețelele combinate de transport rutier, feroviar și maritim ale FourKites și NIC-place formează cea mai mare rețea de transport multimodal din Europa. Achiziția va accelera, de asemenea, introducerea de soluții sigure de vizibilitate în timp real, concepute special pentru transportatori. În plus, va reduce timpul de calcul al costurilor pentru expeditorii cu rețele complexe de transportatori multimodali.

NIC-place oferă soluții software pentru vizibilitatea lanțului de aprovizionare, concepute special pentru companiile de transport și furnizorii de servicii logistice. Cu ajutorul programului de software Data Control Center (DCC), NIC-place oferă transportatorilor o modalitate sigură de a partaja datele lanțului de aprovizionare cu clienții.

Fondată în 2016 în Germania, NIC-place are mii de clienți precum precum Kuehne+Nagel, H.Essers, Unterer, Quehenberger și Frigotrans, care urmăresc și monitorizează milioane de transporturi anual.

În 2021, FourKites a înregistrat o creștere de trei cifre a livrărilor totale și de 50% a noilor clienți din toate industriile – inclusiv Barilla Group, Beyond Meat, Cardinal Health, Haworth, LyondellBasell, McCain Foods, Roehm, Rove Concepts și Yamaha Motors. De asemenea, compania și-a extins rețeaua de transportatori și vizibilitatea în timp real la peste 2.800 de porturi și 2,5 milioane de facilități din întreaga lume.