FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul Forte Partners a anunțat că a finalizat clădirea de birouri U•Center 2, care are o suprafață totală închiriabilă de 35.000 mp. La doi ani de la demararea lucrărilor de construcție, a doua fază a proiectului din zona Tineretului din București are deja închiriate spații office și de retail în suprafață de aproape 28.000 mp. 

„U•Center 2 consolidează comunitatea de business deja creată în prima fază a proiectului și completează spectrul de facilități oferite atât angajaților companiilor chiriașe, cât și membrilor comunității locale din zonă prin spațiile de retail de la parterul celor două clădiri. Nu în ultimul rând, proiectul a regenerat din punct de vedere urban zona Tineretului, care astăzi a devenit un important hub de afaceri ce aduce plusvaloare economică și comunitară”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners. 

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022. 

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center. 

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de Geo Mărgescu și frații Johnny și Jihad Jabra, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. 

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare.