FacebookTwitterLinkedIn

Compania Isoterm a reușit în doar 5 ani să pună luminile pe spuma poliuretanică, materialul-minune, și să convingă aproape 1000 de clienți să opteze pentru evoluția în izolații. Astăzi este deja un reper în piața de profil și încă mai e loc de creștere.

Isoterm s-a înființat în 2017 cu gândul de a îmbunătăți calitatea locuirii cât mai multor români. Fondatorii au mizat pe spuma poliuretanică și s-au orientat către producători de renume global pentru obținerea de materii prime, pentru a putea produce și aplica spumă poliuretanică de cea mai înaltă calitate.

Astfel, echipele Isoterm trimise pe teren au reușit să izoleze bine de fiecare dată, aplicând spuma la mansardă, în pod, pe planșeu, la soclu, la hale, containere sau pe pereți de lemn, BCA sau beton, deci indiferent de tipul suprafeței și de poziționarea planului. Și au făcut acest lucru fără cadru de susținere a izolației!

Spuma poliuretanică sau

Prin ce garantează Isoterm evoluția în izolații

Spuma poliuretanică utilizată în izolațiile termice are o durată medie de 80 de ani de la aplicare, așadar pe viață raportat la ciclul de viață al unui imobil. Vata minerală, spre deosebire, are o durată de viață drastic mai mică, de doar 15-20 ani – nici aceasta prea mică, însă comparând cu spuma izolatoare, cifra este clar una modestă pentru vată.

Izolațiile din spumă poliuretanică au ca efect imediat scăderea cu 35-50% a costului facturii pentru încălzire. Practic, centrala va consuma mult mai puțin gaz pentru a menține casa la aceeași temperatură. În plus, faptul că punțile termice (locurile prin care căldura se elimină mai ușor) dispar face ca acel confort termic să fie resimțit de către oricine din casă și din orice loc din casă.

Aceste avantaje nete au fost comunicate constant de Isoterm încă din 2017, atunci când foarte puțină lume aflase despre spuma poliuretanică, și continuă să facă acest lucru în prezent, când mulți români știu de ea și o parte dintre ei au și optat pentru izolații din spumă. Isoterm a oferit informații pe înțelesul tuturor, înaintând cifre (precum factorul foarte bun de transfer termic al spumei – doar 0.022-0.028 W/m*K) și făcând comparații, oferind în primul rând repere autentice.

5 ani de la înființare sau

Cum arată astăzi cei 5 ani de evoluție în izolații

Această companie a comunicat și continuă să comunice informații utile pe site-ul său www.isoterm.ro dar și pe pagina de Facebook, unde a adunat deja o comunitate de aproape 25.000 de fani. Inclusiv pe Google este foarte apreciată, fiindcă sunt peste 160 de recenzii Google de 5 stele, iar numărul rezultatelor generate este de aproape 400.000. 

În total, Isoterm se apropie de 200.000 mp izolați și 1000 de clienți mulțumiți. Sunt cifre îmbucurătoare pentru toți entuziaștii izolațiilor din spumă poliuretanică. Beneficiarii acestor lucrări nu pot redeveni clienții Isoterm pentru aceleași suprafețe având în vedere durata de viață a izolațiilor deja aplicate, așa că speră doar ca mesajele generate să ajungă cât mai departe și ca recomandările făcute să fie luate în considerare de cunoscuții, prietenii, rudele, vecinii sau colegii lor.

O prezentare corectă sau

Avantaje și particularități ale izolațiilor cu spumă

Unii ambasadori ai evoluției în izolații, deși participă pro bono și din convingere la popularizarea izolațiilor din spumă poliuretanică în rândul celor care cunosc doar vata minerală sau polistirenul, se mai blochează în pseudoargumentele referitoare la eventualele dezavantaje.

Isoterm a reușit și aici să devină un reper informațional, fiindcă a tratat pe larg fiecare doleanță întâlnită și a explicat că insuficienta înțelegere a spumei poliuretanice și insuficienta pregătire a suprafețelor de izolat au compromis lucrarea.

De pildă, unde s-a folosit spumă cu celulă închisă (varianta de 5 ori mai densă decât cealaltă) unde trebuie să fie aplicată varianta cu celulă deschisă s-a observat o funcționare necorespunzătoare a izolației. Suplimentar, unde betonul a fost umed și cu igrasie, spuma poliuretanică aplicată direct pe acesta nu a fost vinovată pentru dezvoltarea de mucegai pe dedesubt; betonul trebuia curățat și uscat înainte.

Criză energetică sau

Un motiv în plus pentru a alege serviciile Isoterm

Cu multă muncă de convingere prin explicarea pe înțelesul tuturor a avantajelor spumei izolatoare și a specificului acestui material, Isoterm a reușit în timp să devină o companie consolidată, aflată în continuă dezvoltare indiferent de contextul economic – și chiar acest context al crizei energiei este un argument care stă în favoarea optării pentru izolații spumă poliuretanică!

O investiție în izolații spumă va fi amortizată destul de repede, mai ales deoarece facturile la energie vor deveni mult mai mici ca valoare, în timp ce sfaturile de la televizor tip „mai puneți o haină pe voi” vor putea fi pe deplin ignorate. În concluzie, Isoterm este cheia pentru termo și hidro izolații de top, eficiente energetic și durabile.