FacebookTwitterLinkedIn

Stadtmeister VENT este unul dintre brandurile renumite și alese de către unii dintre cei mai importanți clienți de pe piața națională care au nevoie de sisteme eficiente de ventilație și climatizare pentru proiectele afacerii lor, fie că vorbim despre clădiri industriale și rezidențiale, hale de producție, parcări subterane, spații de birouri sau spații din domeniul HoReCa.

Cu un portofoliu impresionant de proiecte finalizate pentru Raiffeisen, Bamboo, Aviva, săli de sport, precum și altele, cu o varietate de produse pentru care se mândresc și cu recenzii de top ale unora dintre cei mai importanți clienți de pe piață, producătorul de tubulatură pentru sisteme de ventilație și climatizare Stadtmeister VENT este unul dintre actorii principali ai acestei piețe din România.

Aflat pe piață românească încă din 2003, inițial sub numele de Europol Instal, fabrica Stadtmeister VENT a devenit printre brandurile renumite care produce și execută instalații de ventilație și climatizare pentru clădiri industriale și rezidențiale.

Având mereu ca prim criteriu de acordare a serviciilor, necesitatea clientului de a se bucura de calitatea remarcabilă a tuturor produselor, fabrica a investit și investește în permanență în echipamente de ultimă generație.

Cu o producție impresionantă de 20.000 mp/lună de tubulatură metalică circulară şi rectangulară din tablă zincată şi inox fabrica se află printre primele în topul alegerilor clienților săi.

Producătorul unei game impresionante de peste 1500 de produse din categoria sistemelor de ventilație, asamblate și care sunt pregătite pentru instalare rapidă, fabrica de tubulatură respectă necesitățile fiecărui client și vine în sprijinul acestuia cu o impresionantă gamă de produse de cea mai bună calitate, la prețuri de producător.

Asamblarea și instalarea componentelor de către fabrică reduc efortul și economisesc timpul clientului, garantând o calitate și performanță înaltă a produselor.

Cu produse certificate care au trecut cele mai exigente teste de calitate și care îndeplinesc cerințele impuse de standardele în vigoare, clienții săi se bucură de garanția eventualelor erori de fabricație.

Acceseză și tu stadtmeister.ro pentru mai informații complete despre fiecare tip de tubulatură.

Comanzi, Montezi și Performezi, sloganul fabricii Stadtmeister VENT care te aduce mai aproape de instalarea unui sistem eficient de ventilație potrivit afacerii tale

Producător de tubulatură spiro, rectangulară, de desfumare și de transfer (exhaustare) fabrica poate răspunde necesităților proiectului tău, prin instalarea rapidă și ușoară a sistemelor de ventilație și climatizare cu ajutorul unei metode ecologice de instalare, fără materiale ce conțin solvenți toxici.

Indiferent de condițiile meteorologice, aceste sisteme pot fi montate în orice anotimp, fiind rezistente la temperaturi începând de la  -30˚ până la +100˚C, cu un finisaj estetic perfect.

Calitatea superioară a tuturor componentelor face din această fabrică de tubulatură un garant al proiectelor tale, cu livrarea acestora în 2 ore dacă ești din Brașov, în 24 de ore în România sau oriunde în Europa, într-un interval de 3-5 zile.

Consultanța de care ai nevoie pentru proiectul tău este asigurată la cel mai înalt nivel, prin furnizarea oricăror detalii despre orice sistem pe care vrei să-l achiziționezi.

Tubulatura spiro de care tu ai nevoie pentru proiectul tău

Proiectele tale privind sistemul de ventilație și climatizare au nevoie de tubulatură spiro, indiferent că vorbim despre clădiri, parcări subterane sau alte spații, acestea fiind extrem de importante pentru afacerea ta.

Cele mai utilizate tubulaturi în aceste sisteme sunt cele spiralate, fabrica Stadtmeister VENT furnizându-ți toate componentele necesare proiectului tău, rezistente și etanșate perfect. Este un tip de tubulatură rezistentă la uzură, lichide, aburi, produse petroliere sau hidrocarburi.

Alege acest tip de tubulatură, de orice dimensiune pentru proiectul tău care va beneficia de instalare și cea mai bună ofertă de preț.

Stadtmeister produce tubulatura rectangulară pentru ventilarea corectă a oricărui spațiu

Sunt și proiecte pentru care tubulatura spiro nu este potrivită, motiv pentru care ai nevoie de tubulatură rectangulară în situația clădirilor industriale, hale, garaje, unde înălțimea conductei trebuie să fie mică și să poată asigura pătrunderea unei cantități mare de aer.

Din aceste considerente, fabrica Stadtmeister VENT vine în sprijinul tău cu produse performante de ventilare sau climatizare optimă care să permită și evacuarea substanțelor toxice din anumite spații, fie interioare sau exterioare.

Componentele sunt fabricate din cele mai calitative materiale, precum oțel galvanizat sau zincat ori aluminiu cu o durată mare de viață.

Aer respirat sănătos cu ajutorul tubulaturii de exhaustare

Fie că domeniul tău de activitate este industria chimică, farmaceutică sau alimentară, a lemnului, metalurgiei, cimentului, hârtiei și cartonului, ai nevoie de evacuarea particulelor de rumeguș și praf sau a diverselor deșeuri rezultate din procesul de producție. Ai nevoie ca aerul respirat de către persoanele din interiorul acestor spații să fie proaspăt și sănătos, iar asta se poate face cu ajutorul tubulaturii de exhaustare (de transfer), pentru menținerea unei stări bune de sănătate.

Salvează viața angajaților și afacerii tale împotriva incendiilor cu ajutorul sistemelor de desfumare

Da, focul pune în pericol viața oamenilor, dar și afacerea ta, fie că vorbim despre clădire sau materialele și echipamentele existente în interiorul acesteia.

Și atunci, fabrica Stadtmeister VENT îți oferă garanția unora dintre cele mai bune produse pentru afacerea ta, a unui sistem eficient de desfumare, a cărui tubulatură rezistă la temperaturi de până la 600 de grade.

De asemenea, acest tip de sistem permite evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, permițând o mai rapidă și ușoară intervenție a pompierilor, fie că vorbim despre clădiri, spații industriale sau subterane, căi de evacuare, parcări, scări și bucătării profesionale, dar și în spații foarte mari.

Este un sistem ce se poate realiza doar la comandă în funcție de nevoile afacerii tale.

Alege Stadtmeister VENIT pentru sistemul de ventilație și climatizare necesar afacerii tale, oricare ar fi acela. Completează informațiile despre necesitățile proiectului tău pe website-ul https://stadtmeister.ro/ , contactează-i la unul dintre următoarele numere de telefon, 0758.734.567, 0754.429.720 și 0744.145.943 sau vizitează-i la sediul din Brașov, strada Constantin Gheorghe Nica nr. 3.

Pentru comenzi apelează 0754 429 720 sau trimite un mail la adresa comenzi@stadtmeister.ro