FacebookTwitterLinkedIn

Happy Art și își propune să facă lumea mai bună, mai relaxată și mai fericită prin intermediul creativității, imaginației și îndemânării românilor, fie că vorbim de cei mici sau de cei mari.

De la pictură pe numere, goblenuri cu diamante, puzzle-uri 3D din lemn mecanic, machete de căsuțe sau nisip kinetic toate pot fi găsite la Happy Art, un întreg Univers destinat micilor și marilor artiști ce își doresc rezultate spectaculoase în timp ce se relaxează sau se distrează.

Creativitatea face parte din ADN-ul uman iar imaginația este acea trăsătură specifică oamenilor, care ne ajută să creăm o lume mai frumoasă, mai spectaculoasă și un mediu mai colorat și mai incitant.

Acesta este principiul după care se ghidează happyart.ro, o lume impresionantă de produse destinate adulților ce vor să se relaxeze sau copiilor ce vor să își dezvolte abilități de artist.

Arta are un rol important în viața noastră, a tuturor

Omul este singură fiintă de pe întreg pământul care a avut capacitatea de a crea artă încă din cele mai vechi timpuri, datorită inteligenței dar și abilitățiilor de a inventa, de a transforma o idee într-un lucru unic și de a se bucura cu adevărat de realizarea sa.

Chiar din vremea preistorică oamenii au creat artă pe zidurile peșterilor, umplându-le cu desene sau picturi care reprezentau diferite scene, ritualuri străvechi sau animale sălbatice în relație cu omul.

În prezent arta este în continuare acel refugiu pe care fiecare om și-l dorește la un moment dat pentru a putea face față vieții dar și pentru a se destresa, a se relaxa, a se regăsi pe sine sau a se exprima fără a folosi cuvinte.

Arta este văzută și ca o metodă de terapie, ajutând inclusiv la calmarea minții, la reducerea stărilor de anxietate sau depresie dar și la stimularea imaginației, a stimei de sine și a abilităților fizice.

Produse ce susțin relaxarea adulților la un click distanță

Stresul, multitasking-ul dar și viața din ce în ce mai agitată, îi face pe români să caute metode eficiente prin care să se poată relaxa după acele zile lungi și pline de sarcini.

Deși există o multitudine de variante prin care adulții se pot relaxa, produsele oferite de Happy Art precum pictura pe numere, pentru cei care își doresc să se relaxeze prin pictură dar nu sunt profesioniști, goblenul cu diamante, o combinație impresionantă a picturii cu coaserea goblenului, sau puzzle-urile mecanice 3D ce pot fi alcătui colecții impresionante de piese funcționale din lemn, sunt doar câteva dintre produsele prin care adulții se pot debarasa de stresul cotidian.

Mai mult decât atât crearea acestor tipuri de artă în rândul adulților le dezvoltă o multitudine de abilități precum imaginația, capacitatea de concentrare, răbdarea și mai mult decât atât le pot stimula sau crește stima de sine, datorită faptului că rezultatele pot fi cu adevărat spectaculoase chiar și în rândul începătorilor.

Dezvoltare și momente fericite pentru cei mici

Copilașii au nevoie de o dezvoltare optimă pentru a crește armonios din toate punctele de vedere, iar activitățile pe care aceștia le pot face atât împreună cu adulții cât și de unul singur folosind kit-urile oferite de Happy Art le pot aduce beneficii uimitoare în dezvoltarea fizică și emoțională.

Aceste produse sunt special concepute pentru dezvoltarea abilităților copilului de vârste diferite.

De la pictura pe numere, pictură pe nisip colorat, puzzle-urile din lemn în formă de animale sau puzzle-urile 3D din lemn mecanic, machete de căsuțe, kit-uri pentru confecționarea păpușilor din material textil cât și nisipul kinetic  toate pot fi parte a acelor activități care vor susține dezvoltarea abilităților motrice ale copiilor, dar și cele ce țin de imaginație, creativitate și concentrare.

Modele și culori pentru toate gusturile și toate vârstele

Echipa Happy Art a înțeles faptul că fiecare dintre noi suntem diferiți și avem preferințe unice în ceea ce privește arta și tocmai de aceea în magazinul lor online poți regăsi tematici diferite a produselor care se vor potrivi oricăror gusturi și oricărei vârste.

De la tractoare, motociclete, mașina timpului, carusel, picturi sau goblenuri cu animale, flori sau peisaje impresionante  din cele mai mari orașe ale lumii, în gama de produse a magazinului Happy Art vei regăsi sute de modele din care poți să alegi, potrivite ție ca adult, copilului tău sau celor dragi cărora vrei să le faci un cadou cu adevărat impresionant.

Happy art poate fi găsit pe site-ul oficial happyart.ro, la numărul de telefon 0758.249.499 sau pe pagina oficială de facebook @happyart.ro