FacebookTwitterLinkedIn

Doraly este un nume binecunoscut în rândul clienților dar și al comercianților care caută să-și sporească volumul de vânzări și portofoliul de clienți. Cu o prezență de peste 27 de ani de servicii de comerț din România, brandul acoperă și segmentul online, Doraly.ro fiind prima platformă e-Commerce de tip Marketplace din România care oferă clienților posibilitatea de a comanda produse atât la bucată, cât și en-gros. 

Recent s-a deschis Expo Market Doraly, unul din cele mai mari parcuri comerciale din jud. Ilfov, cu spații dedicate comerțului en-gros, cash&carry și retail. 

Doraly, Revoluția cumpărăturilor pe piața online 

Doraly, primul en-gros din România înființat în 1993, a traversat o lungă perioadă de extinderi, atât pe segmentul de magazine fizice cât și online. După mai bine de 25 de ani de comerț tradițional, brandul a decis să adopte trendul digital printr-un concept nou și revoluționar în acel moment.

Prin magazinele de tip Marketplace, clienții de tip B2C sau B2B pot achiziționa produse atât la bucată, cât și în cantități en gros, beneficiind astfel de prețuri mai mici în funcție de numărul de bucăți comandate. 

Pe platforma Doraly.ro sunt prezenți atât comercianți din Centrul Comercial Doraly Expo Market, cât și comercianți externi, care aderă la acest nou concept pentru a-și crește volumul vânzărilor și portofoliul de clienți. Comenzile de produse de uz periodic sau de nevoi imediate și recurente se fac prin căutarea pe site sau din categoria specifică, din categoriile sanitare, alimentare, bricolaj, casă și familie, articole copii, HoReCa și multe altele, precum articole pentru iluminat sau gospodărie, jocuri pentru copii, console de gaming, furtune de grădină etc.

Prețurile foarte bune pe care le oferă comercianții se datorează contractelor cu mai mulți furnizori, care oferă costuri de achiziție mai favorabile, lucru reflectat în prețul final către client, care poate comanda prin Marketplace bunurile mult mai avantajos.  

Expo Market Doraly, destinat comerțului en-gros, cash&carry şi retail

Expo Market Doraly reprezintă la această oră unul din cele mai dintre cele mai mari parcuri comerciale cu spaţii dedicate comerţului en gros, cash&carry şi retail. Situat în comuna Afumați, jud. Ilfov, complexul de clădiri se întinde pe o suprafață semnificativă din cele 28 de hectare de teren existent aici.  

Începând cu 2020, în urma unei investiţii de 6 mil. Euro, Doraly a finalizat şi dat în folosinţă un nou pavilion comercial, cu o suprafaţă de 9.200 metri pătrați, ajungând astfel la o suprafaţă comercială închiriabilă de circa 95.000 metri pătraţi. 

Pavilionul, construit pe un concept “built-to-suit” este adaptat şi personalizat comercianţilor, care primesc astfel în exploatare un proiect la cheie, în regim de închiriere pe termen lung, gradul de ocupare în 2020 fiind de 99%, după cum au indicat datele transmise de reprezentanţii proiectului.

„Doraly este un parc comercial dinamic, în continuă dezvoltare, care se adresează unui mix variat de cumpărători, de la micii comercianţi care se aprovizionează în regim angro, la clienţii finali dedicaţi segmentului cash&carry şi retail, dezvoltat semnificativ în ultima perioadă”, după cum afirmă Gheorghe Iaciu, fondatorul Doraly. Potrivit acestuia, numărul anual de vizitatori al complexului se ridică la 3 milioane, iar cel al angajaților celor 420 de comercianți a depășit 5000.

Expo Market Doraly însumează la această oră peste 27 de ani de servicii de calitate, în prezent parcul comercial deținut având cea mai mare suprafaţă destinată magazinelor de tip cash&carry din România. Acestea reprezintă circa 50% din suprafaţa comercială, restul este ocupat de magazine en gros şi retail, depozite şi birouri.

Surse:

  1. https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/exclusiv-vanzarea-complexului-expo-market-doraly-oprita-in-pandemie-investitorii-vor-sa-vada-impactul-pandemiei-asupra-afacerii-evaluate-la-peste-110-milioane-euro-19583249
  2. https://www.zf.ro/companii/retail-agrobusiness/doraly-expo-market-se-extinde-cu-un-pavilion-de-9-200-mp-in-parcul-19753040