FacebookTwitterLinkedIn

Furnizorul de iGaming software EveryMatrix își extinde centrul de dezvoltare din București într-o nouă clădire de birouri dezvoltată de Strabag Real Estate. EveryMatrix își va muta acolo cei 350 de angajați și va ocupa o suprafață de 7.500 mp. 

Clădirea Arghezi 4 este amplasată în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității. Construcția proiectului a demarat deja, iar termenul de finalizare este estimat pentru 2023. 

Noua clădire va beneficia de multiple facilități, precum sală de sport cu circuit închis, piscină, grădină exterioară, spații verzi, cantină, cafenea, magazine la parter și săli de relaxare la fiecare etaj. Clădirea de birouri vizează obținerea certificatului verde LEED V4 Gold. 

Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară SVN Romania, care a asistat ambele părți.

Cu peste 650 proiecte finalizate și în jur de 240 angajați, Strabag Real Estate este unul din cei mai mari dezvoltatori din Europa, cu sediul central la Köln, în Germania. 

EveryMatrix furnizează soluții, conținut și servicii de iGaming pentru cazinouri, pariuri sportive, plăți, precum și servicii de afiliere/agent management.