FacebookTwitterLinkedIn

Călin Ile, fost General Manager al hotelului Ibis Timișoara, s-a asociat cu Lucian Marinescu, membru al boardului Intercontinental România, în proiectul Premier Hospitality, companie care oferă servicii pentru industria hotelieră: consultanță, operare, tranzacționare și managementul destinației.

Absolvent al secției de Turism-Servicii din cadrul Academiei de Studii Economice București și al École Hôtelière de Lausanne, Lucian Marinescu a lucrat pentru hotelurile Dorobanți, Best Western Parc, Ibis Gara de Nord și Howard Johnson Grand Plaza, înainte de a fonda propriul grup de companii care furnizează consultanță, servicii de dotare  și echipare, precum și servicii de recrutare și training pentru industria hotelieră. 

La rândul său, Călin Ile a studiat la Academia de Studii Economice, la Cornell University și Hotelschool The Hague și are peste 25 de ani de experiență în domeniul hotelier. A fost, printre altele, director general al mai multor hoteluri Ibis (Gara de Nord, Constanța, Timișoara), președinte al Federației Industriei Hoteliere din România, vice-președinte al Confederației Patronale Concordia și membru fondator al Alianței pentru Turism.