FacebookTwitterLinkedIn

Compania de logistică și comerț electronic euShipments achiziționează furnizorul român de servicii de e-fulfillment Helpship. Achiziția face parte din strategia de fuziuni și achiziții condusă de eushipments.com și susținută de BlackPeak Capital.

„Cu sprijinul financiar și mentoratul oferit de BlackPeak Capital, această achiziție ne permite să ne poziționăm puternic „la poarta de intrare între Europa de Est și de Vest”, ceea ce reprezintă un avantaj neprețuit pentru clienții noștri internaționali de comerț electronic”, a spus Svetlozar Dimitrov, co-fondator și CEO al euShipments.

Helpship a fost fondată în 2019 de către Ștefan Popa și Iosif Chesca. Ștefan Popa, CEO-ul Helpship, va continua să conducă firma și după această tranzacție.

”Prin achiziționarea Helpship, euShipments își întărește prezența pe piața din România, un pilon cheie pentru liderul mondial în logistică datorită creșterii exponențiale a vânzărilor online din ultimii ani”, a anunțat compania.

Aceasta este a doua achiziție strategică pentru euShipments de la investiția fondului de capital privat BlackPeak Capital în 2022, după ce, la sfârșitul anului trecut, euShipments a achiziționat un pachet majoritar de acțiuni la firma croată de servicii Pick&Pack.