FacebookTwitterLinkedIn

Compania Aon, activă pe piața brokerilor de asigurări, îl numește pe Eugen Anicescu în funcția de director general al filialei din România. Mandatul său trebuie în prealabil validat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

„Deschid un nou capitol alături de Aon România, și consider că expertiza pe care am acumulat-o în mediul corporativ, alături de cea a grupului Aon și completată de flexibilitatea și profesionalismul echipei locale, vor fi bazele dezvoltării unui parteneriat solid cu companiile românești”, a declarat Eugen Anicescu.

El are o experiență de peste 22 de ani în industria asigurărilor la nivel corporativ. În ultimii 15 ani, el a activat în cadrul Coface România, unde a deținut mai multe funcții.

Aon este specializată în servicii financiare, cu o prezență internațională în 120 de țări.

Prin cei 50.000 de angajați din întreaga lume, Aon oferă soluții de management al riscului, asigurări, reasigurări și consultanță.

În România, compania activează din 2006, în urma achiziției companiei locale de brokeraj KARO, primul broker de asigurări licențiat în România la începutul anilor ’90. Aon are 60 de angajați pe piața locală.