FacebookTwitterLinkedIn

Endava este prezentă în Timișoara din 2018, iar centrul de dezvoltare situat, în prezent, în clădirea UBC 3 reunește peste 100 de angajați.

„Când am început activitatea din Timișoara, în 2018, eram cinci oameni dornici să construim și să dezvoltăm o comunitate pasionată de tehnologie și inovare, nu doar un business. Acum, la un an distanță, suntem peste 100 de arhitecți, programatori, testeri, analiști și administratori de sistem, manageri de business și de proiect. Ne dorim să continuăm procesul de dezvoltare al Endava Timișoara cu aceeași pasiune și dedicare cu care am început”, a declarat Iulian Tatarcan, Manager al centrului Endava din Timișoara.

În conformitate cu planurile de pe plan local, Endava a închiriat un spațiu de peste 2.100 mp în cea mai înaltă clădire de birouri din România, UBC 0, care va fi inaugurată în ultimul trimestru al anului 2020. Cu o înălțime de 155 de metri și 27 de etaje, imobilul office clasa A din Iulius Town Timișoara va reprezenta un reper pentru piața de birouri la nivel național.

„Noul parteneriat cu Endava reprezintă continuarea unei colaborări de lungă durată și de încredere dintre compania IULIUS și dezvoltatorul de software. Multinaționala britanică este prezentă și în proiectele office din ansamblul Palas Iași și din proximitatea Iulius Mall Cluj cu o suprafață totală de peste 15.000 mp. Alegerea Endava de a-și dezvolta centrul din vestul țării în Iulius Town Timișoara certifică standardele înalte și dotările de ultimă generație pe care clădirile office UBC le oferă, precum și avantajele asigurate de dezvoltarea lor ca parte a unor proiecte mixte”, a afirmat Laurențiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timișoara.

Clădirea UBC 0 va avea o suprafață construită de 74.000 mp, 155 de metri şi 27 de etaje. Spaţiile de birouri vor avea o suprafaţă totală de 52.000 mp închiriabili. Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe este cea mai mare investiţie din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are, în prezent, trei clădiri business în operare (UBC 1, UBC 2 și UBC 3 – 50.000 mp în total) și una în dezvoltare, UBC 0. Proiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei.