FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul local Elis Pavaje a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 380,7 milioane lei,  reprezentând o creștere de peste 21% față de anul precedent. Cea mai mare creștere față de anul precedent, de peste 40%, a fost obținută prin rețeaua de companii de montaj colaboratoare, ca urmare a necesității crescute în piață de servicii specializate, a anunțat compania.

Departamentul de antrepriză al companiei a contribuit de asemenea semnificativ la această creștere, generând aproximativ 25% din cifra de afaceri înregistrată în 2022. Între cele mai importante lucrări din ultimul an, câștigate sau realizate, se numără reabilitarea infrastructurii rețelei de transport public urban din Municipiul Alba Iulia, reasfaltarea DN1 între Alba Iulia și Aiud, modernizarea drumului județean DJ107I “Transalpina de Apuseni”, care străbate o zonă până acum inaccesibilă și va lega Munții Apuseni de autostradă, la Aiud.

Dintre noutățile anului 2023 se numără deschiderea unui showroom de 6.000 mp, de pavaje și alte produse din beton vibropresat, situat în incinta noii fabrici a companiei din Arad. Investiția în noua fabrică de la Arad se ridică la un total de 20 milioane de euro, iar platformele noii fabrici se întind pe o suprafață de 110.000 mp, capacitatea tehnologică a liniei de producţie fiind de 7.000 de metri pătraţi de pavele/zi. 

“Perspectivele sunt îmbucurătoare, 2023 poate fi anul cu cele mai bune rezultate de până acum, avem noi produse în portofoliu, capacități de producție extinse, se prevăd o serie de investiții în infrastructura publică, ca obiectiv ne propunem ca în acest an să avem o creștere de minimum 20% a cifrei de afaceri”, a declarat Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje.

Pentru acest an sunt bugetate investiții în valoare de 25 milioane de lei, ce includ înlocuirea echipamentelor, modernizarea flotei auto, digitalizarea proceselor și oferirea de training personalizat pentru angajați.