FacebookTwitterLinkedIn

Eden Capital Development a vândut anul trecut locuințe în valoare de peste 90 de milioane de euro în ansamblurile pe care le dezvoltă în București, a anunțat compania. Media unei tranzacții a fost de peste 120.000 euro.

”În 2021 am început proiecte în valoare de circa 90 de milioane de euro, iar planurile pentru acest an vizează continuarea investițiilor pe piața rezidențială din București”, a declarat Elena Dumitrache, reprezentantul companiei.

Locuințele vândute în 2021 fac parte din ansamblurile Cortina North, Cortina Academy, Delta City și Cortina126. Pentru două dintre aceste proiecte, respectiv Cortina North, o investiție de peste 60 milioane de euro doar în prima faza de constructie, și Cortina126, care în final va presupune costuri de dezvoltare care vor depăși 25 de milioane de euro, lucrările de construcție au început în 2021.

De asemenea, Eden Capital Development a reușit să finalizeze în 2021 ansamblul rezidențial Delta City, pentru care a început semnarea contractelor de vânzare-cumpărare. Delta City este o investitie preluată de companie de la un alt dezvoltator.

În ceea ce privește planurile pentru 2022, Eden Capital Development își propune finalizarea și livrarea fazei 1 din Cortina North și continuarea lucrăilor la faza a 2-a proiectului, ridicarea structurii și realizarea într-un ritm susținut a construcției Cortina126, precum și începerea unui nou proiect de amploare amplasat în zona Iancu Nicolae din Capitală.

”Ne propunem să diversificăm paleta de concepte pe care le aducem pe piața rezidențială și să începem încă 2-3 șantiere pe terenurile pe care le deținem deja în portofoliu. Dorința noastră este să venim cu proiecte inovatoare, care să ofere facilități suplimentare față de ansamblurile pe care le avem deja în portofoliu”, a adăugat Elena Dumitrache, reprezentantul Eden Capital Development. 

Sursa foto: Eden Capital Development