FacebookTwitterLinkedIn

Divizia de Mobile a Zitec a înregistrat în 2022 o creștere de peste 60% a veniturilor comparativ cu anul anterior, la aproape 2,7 milioane de euro. Pentru anul în curs, obiectivele diviziei sunt consolidarea și diversificarea portofoliului de clienți local și international.

”Anul 2022 s-a remarcat în direcția creșterii cererii de aplicații cross-platform, în special pe tehnologia Flutter, care oferă experiențe similare cu aplicațiile native. Avem în plan consolidarea poziției noastre pe piața de mobile development din România, dar privim și spre piețele internaționale (…)”, a declarat Iulian Oprea, Mobile Director, Zitec.

Pe parcursul anului 2022, divizia de aplicații mobile a Zitec și-a extins portofoliul cu branduri precum Honest General Trading, Materom, Romcim sau Token Financial Services.

Echipa a crescut anul trecut cu circa 50%, ajungând la 30 de specialiști cu experiență în livrarea de aplicații mobile pentru Android și iOS.

În 2023, compania va continua procesul de recrutare de specialiști și are în vedere explorarea aplicațiilor mobile bazate pe tehnologii emergente, precum IoT (Internet of Things) sau realitate augmentată.