FacebookTwitterLinkedIn

Grupul de companii farmaceutice Direct Pharma Logistics, care cuprinde Direct Pharma Logistics, Pharmalink și Farmatop, a înregistrat o creștere de 13% a cifrei de afaceri și de 21% a EBITDA, comparativ cu perioada similară din 2023.

„Aceste rezultate demonstrează succesul nostru în alegerea soluțiilor care răspund cel mai bine nevoilor reale ale pacienților și în a aduce valoare adăugată tratamentelor medicale prin intermediul oamenilor din echipele noastre”, spune Octavian Iacob, Co-fondator Direct Pharma Logistics.

Grupul își propune să crească cifra de afaceri cu minim 10% anual, să lanseze noi linii de business, să se extindă la nivel regional și să mențină indicatorului EBITDA la nivel de două cifre procentuale.

Direct Pharma Logistics este o companie cu acoperire națională din România, care oferă servicii logistice pentru companiile farmaceutice. Pharmalink este specializată în servicii de marketing și vânzări farmaceutice directe, iar Farmatop este o farmacie dedicată unor grupuri de pacienți cu boli cronice.