FacebookTwitterLinkedIn

În decembrie 2022, ParkLake va găzdui deschiderea primului magazin Primark din România. Noul magazin flagship va avea o suprafață închiriată de 3.735 mp și se va întinde pe două etaje. Inaugurarea marchează un punct cheie pentru strategia de dezvoltare Primark, respectiv lansarea pe cea de-a patra piaţă în Europa Centrală şi de Est şi pe cea de-a 15-a piaţă la nivel global.

De asemenea, dezvoltatorul Sonae Sierra anunță extinderea mixului de chiriași din centrul comercial ParkLake cu o serie de noi magazine, dintre care două în premieră pe piața locală: Converse, care va deschide primul magazin monobrand din România și In Street, un magazin multibrand de articole sportive.

Pe zona de food, ParkLake a atins nivelul maxim de ocupare, cu noi intrări ale unor operatori de fast-food precum Popeyes sau Dogu, concepte inovatoare precum Poke House și restaurante cum sunt Sushi Terra sau Nuova Plate.

Investitorul Sonae Sierra deține 25 de centre comerciale în Europa și America de Sud, și are multiple proiecte în dezvoltare. ParkLake este singurul mall deținut în România împreună cu Caelum Development. Inaugurat în 2016, Parklake are o suprafață comercială de cca 70.000 mp.

Foto: Sonae Sierra Media Library