FacebookTwitterLinkedIn

Devhd, companie care oferă soluții de transformare digitală inovativă bazate pe tehnologie ServiceNow, a depășit cifra de afaceri de un million de euro în 2023, înregistrând o creștere de 15% față de anul anterior.

Pentru 2024, compania preconizează să înregistreze o cifră de afaceri de 1,25 milioane euro ceea ce ar fi echivalentul unei creșteri de 25% comparativ cu 2023.

Creșterea de anul trecut s-a datorat în principal proiectelor și serviciilor de consultanță în diferite domenii de activitate, de la industria auto, până la producție și sectorul tehnologic, arată un comunicat al companiei.

În cei 7 ani de când activează pe piața din România, compania a finalizat peste 120 de proiecte și a livrat peste 40 de aplicaţii personalizate pentru clienți enterprise din țară și din străinătate, toate bazate pe tehnologiile și soluțiile de automatizare a proceselor ServiceNow.

Pentru acest an, compania își propune să se concentreze pe livrarea de proiecte și soluții companiilor active în domenii precum producție, industria auto, servicii financiare și tehnologie, cu focus pe compliance & regulatory, dar și pe digitalizarea proceselor cu ajutorul inteligenței artificiale.

“Anul 2024 va fi anul soluțiilor de Inteligență Artificială, dar nu va fi vorba doar despre ChatGPT, ci despre sute de alte soluții, mult mai avansate, care vor avea un impact de business major asupra a cel puțin 3 industrii: servicii financiar-bancare și asigurări, retail (inclusiv e-commerce), media și telecomunicatii. Odată cu definivarea reglementărilor la nivel european, este posibil să vedem un avans important al AI în sectorul public, cu precădere în domeniile administrației publice și al sănătății. Cu certitudine va fi un an interesant de care ne vom aminti cu toții ca fiind anul de început al unei noi revoluții tehnologice”, explică Adrian Herdan, CEO al companiei.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.