FacebookTwitterLinkedIn

WALDEVAR Energy a contractat, în total, 481 MW în proiecte fotovoltaice pe teritoriul României. În 2023, compania a finalizat peste 30 de proiecte fotovoltaice, cu o capacitate totală de 184 MW, iar până în aprilie 2024 va finaliza și celelalte volume contractate.

Cu o capacitate de construcție de 2,5 MW pe zi, o echipă de peste 600 de specialiști și o flotă proprie de peste 65 de utilaje specializate în construcția de parcuri fotovoltaice, WALDEVAR ENERGY oferă soluții integrate pentru sistemele fotovoltaice, inclusiv proiectare, construcție, instalare, testare și punere în funcțiune. Compania asigură, de asemenea, conectarea eficientă la rețeaua electrică și oferă servicii de mentenanță post-instalare.

„Viziunea noastră este să fim la frontiera inovației în domeniul energiei regenerabile, sprijinind România și Europa în atingerea obiectivelor de sustenabilitate prin proiecte realizate cu și pentru partenerii noștrii. În cel mai important an energetic, WALDEVAR Energy este dovada angajamentului și a excelenței în promovarea unui viitor cât mai verde și în reducerea continuă a costului energiei.”, a declarat Christian Leonte, Director Business Development WALDEVAR Energy S.R.L.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.