Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Daniel Pițurlea – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Daniel Pițurlea Avere: 22-25 de milioane de euro Varsta: 49 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare, hoteluri  

După un 2010 slab, în care abia au fost vândute 50 de noi apartamente, anul acesta se pare că a venit cu veşti ceva mai bune pentru Daniel Piţurlea, dezvoltatorul complexului imobiliar Orhideea Gardens din Capitală. „Astăzi avem vândute peste 80% din apartamente, ceea ce ne asigură că am reuşit.“ Aşa sună pe propriul site o parte din caracterizarea Orhideea Gardens. Acelaşi site anunţă că în cadrul celor cinci blocuri care alcătuiesc complexul s-au mutat 500 de locatari. Astfel, circa 300 din cele 400 de apartamente disponibile ar fi ocupate.
Investiţia în complexul rezidenţial Orhideea Gardens s-a ridicat la peste 65 de milioane de euro. Peste 45% din această sumă a provenit din fondurile personale ale dezvoltatorului, iar aproximativ 55% – din împrumuturi bancare.

La începutul acestui an, Piţurlea a anunţat o nouă investiţie. În cadrul complexului a inaugurat un centru spa pentru a cărui amenajare a alocat circa 3 milioane de euro. Orhideea Spa se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi (este considerat cel mai mare din Capitală) şi este operat de compania Eden Spa. La momentul deschiderii, veniturile pentru primul an de funcţionare erau estimate la un milion de euro. Aşa că, în curând, Piţurlea ar putea avea din nou fonduri pentru noi investiţii. Omul de afaceri mai deţine şi un hotel în Bucureşti, Astoria, pe care l-a achiziţionat în urma unei licitaţii acum trei ani. Daniel Piţurlea este căsătorit şi are doi copii, iar în vremea studenţiei îşi câştiga existenţa lucrând ca fotograf.

Vezi care era averea lui Daniel Piţurlea în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii