Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Liviu Gălan – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Liviu Gălan Avere: 20-22 de milioane de euro Varsta: 55 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Comerț  

Liviu Gălan este unul dintre cei mai enigmatici miliardari din topul „Forbes România“. Deşi este cunoscut în primul rând pentru postul de conducere pe care l-a ocupat pentru scurt timp în fruntea defunctului club de fotbal FC Naţional, Gălan nu a reuşit să facă avere din sport. Potrivit unor surse apropiate afaceristului, el a strâns bani frumoşi din echipamente de securitate pe care le vinde instituţiilor bancare din România, afacere care nu figurează însă, oficial, pe numele său.

Omul de afaceri îşi leagă numele şi de Şcoala de Fotbal „Nucet“ şi deţine, printre altele, o reşedinţă de vară la Snagov, acolo unde iese destul de des cu barca pe lac. Dacă afacerile cu echipamente de securitate se dovedesc extrem de profitabile, nu acelaşi lucru se poate spune despre businessurile aflate oficial sub numele lui Gălan.

Firma Fotbal Management 2002 SRL, la care Liviu Gălan are o participaţie de 80%, nu a înregistrat venituri anul trecut, însă compania are datorii de 360.000 de euro. Gălan este asociat în cadrul firmei cu senatorul Anghel Iordănescu (10% din acţiuni) şi cu celebrul antrenor israelian, fostul selecţionar al echipei naţionale a Israelului, Shlomo Sharf (10%).

Gălan are dublă cetăţenie, română şi israeliană, şi deţine o serie de proprietăţi imobiliare în Israel, Germania, dar şi în Statele Unite ale Americii. Gălan e unul dintre primii antreprenori români care s-au aventurat pe tărâmul produselor de lux, prin reţeaua de magazine Bliss. El colecţionează ceasuri foarte rare şi scumpe, e membru al Clubului VIP şi circulă cu un Rolls-Royce. Potrivit presei locale, omul de afaceri deţine un impresionant parc auto personal, constituit din 30 de maşini de lux.

Vezi care era averea lui Liviu Gălan în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii