FacebookTwitterLinkedIn

Forbes 30 sub 30 rămâne o comunitate selectă și de elită a tinerilor lideri care influențează peisajul afacerilor și societății din România. Dacă crezi că tu sau cineva pe care îl cunoști ar trebui să facă parte din această comunitate exclusivistă, te încurajăm să aplici pentru ediția din 2024.

Primim anual zeci de nominalizări, care reprezintă baza de plecare pentru redactorii Forbes România, care lucrează la alcătuirea acestei liste în fiecare an. Dacă dorești să faci o nominalizare sau să aplici pentru a fi inclus în Forbes 30 sub 30 anul acesta, te invităm să completezi formularul disponibil AICI.

Pentru alte informații sau clarificări, poți să trimiți un e-mail la adresa irina.pana@forbes.ro.

Deadline: 20 mai 2024 (ora 23:59)

În urma numeroaselor nominalizări, echipa Forbes România a hotărât să prelungească termenul până pe 27 mai 2024 (ora 23:59)

Ce se întâmplă după ce trimiți aplicația?

Vei primi imediat un mesaj de confirmare, iar dacă aplicația îndeplinește criteriile noastre, aceasta va fi direcționată către un juriu pentru notare.

Care este vârsta admisă pentru lista Forbes 30 sub 30 din 2024?

Pentru a fi eligibil pentru lista Forbes 30 sub 30 din 2024, candidații trebuie să aibă cel mult 30 de ani la data de 31 decembrie 2024 (născuți în 1994 sau ulterior).

Ce așteptăm de la nominalizați?

Juriul adoptă o abordare holistică în evaluarea candidaților, fără a se concentra pe o anumită valoare (finanțare, venituri, parteneriate, impact etc.). Te încurajăm să evidențiezi cele mai impresionante realizări care te-ar putea plasa în fruntea nominalizărilor.

Ce se întâmplă dacă o companie sau o organizație are mai mulți fondatori?

Persoana nominalizată și cofondatorii/partenerii de afaceri pot fi împreună pe lista Forbes 30 sub 30 de ani. În momentul nominalizării, asigură-te că incluzi și numele cofondatorilor sau partenerilor tăi care au 30 de ani sau mai puțin. Cei care depășesc vârsta admisă nu vor fi eligibili.

Vezi cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

De reținut:

*Aplicațiile care nu menționează vârsta candidatului nu vor fi luate în considerare.

*Aplicațiile primite pe email nu vor fi luate în considerare. Folosiți FORMULARUL pentru a aplica.

*Dacă un membru al juriului are legătură cu una sau mai multe persoane nominalizate, aceștia vor fi analizați și jurizați de către ceilalți membri ai juriului.

* Editorii își rezervă dreptul de a elimina pe oricine din listă în condițiile în care atitudinea nu este aliniată cu valorile Forbes 30 sub 30, care includ, dincolo de performanțe și creativitate, și responsabilitate și bună-credință.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.