FacebookTwitterLinkedIn

De Ziua Mondialã a Sānãtãții și la 10 ani de când prezintă și produce cu succes emisiunea tv ,,Numai de bine”, Ela Crăciun a lansat podcastul ,,Cu Ela la doctor”, un proiect dedicat oamenilor mereu aflați în căutarea informațiilor corecte despre sănătate și starea de bine.

„Oamenii se luptă cu prea multă informație neverificată, iar eu vreau să schimb acest lucru. Prin natura meseriei și prin dorința mea de a afla mai multe, iau contact constant cu medici, experți și specialiști a căror pricepere aduce claritate într-o vastitate a părerilor pe care le găsim la un click distanță de noi. “, declarã Ela Crãciun.

Un proiect firesc în evolutia carierei sale, pentru Ela Craciun podcastul ,,Cu Ela la doctor” vine ca o continuare a întregii sale activitãți profesionale. Dupã ce a debutat la pupitrul știrilor și și-a continuat cariera sa în televiziune cu propria sa emisiune ,,Numai de bine”, Ela Craciun a lansat trei cãrți  fenomen dedicate mamicilor și a obținut multiple certificări în zona de parenting. În prezent, Ela Craciun este una dintre cele mai active prezențe online, unde constant organizeazã workshopuri dedicate zonei de parenting.

De la finalul anului trecut, în timp ce era deja îmbarcată în provocarea de a urmă o nouă facultate, Ela Crăciun a început să pună bazele acestui nou proiect, podcastul ,,Cu Ela la doctor”, o încununare a celor 10 ani dedicați în exclusivitate furnizării de informații corecte în zona de tv, acum într-un cu totul nou format și în zona online. ,,Atât pentru materialele pe care le creez pentru emisiune sau blog și conturile mele de social media, cât și pentru cărțile pe care le-am scris, mi-am dorit să aduc mereu în prim-plan părerea specialistului. Toată activitatea mea îndreptată de atâția ani în această direcție se va continua acum și în Podcastul , care duce mai departe misinea mea de a le aduce oamenilor o sursă sigură de informații medicale de calitate primite de la invitați cu expertiză în domeniu.”, a completat Ela Crăciun.

Primul invitat al Elei Crãciun la noul sãu podcast este Andreea Popescu (foto), un medic primar alergolog, care odată cu venirea primãverii și a declanșării multor alergii oferă informații importante atât despre declanșarea, cât și despre tratarea acestora.  

Cu o serie spactaculoasã de discuții alãturi de unii dintre cei mai reputați medici din România, podcastul ,,Cu Ela la doctor” face accesibilă tuturor informația care de cele mai multe ori se obține prin consultații uneori prohibitive pentru marele public și își propune să devină o voce de referință în domeniul online, acolo unde Ela Crăciun deține deja multiple premii și distincții.