FacebookTwitterLinkedIn

Erik BARNA, fondatorul Life is Hard, anunță că se retrage din Consiliul de Administrație al Transilvania Broker. Această decizie survine la scurt timp după ce a primit aprobarea ASF pentru un nou mandat, în calitate de membru al consiliului, conform XPrimm.

Erik Barna, este fondatorul companiei Life Is Hard și creatorul platformei 24Broker.ro și are peste 20 de ani de experiență în antreprenoriat și realizare de produse IT.

LIFE IS HARD este prezentă în piața de asigurări prin platforma 24Broker, cea mai utilizată platformă de brokeraj în asigurări din România.

În anul 2021, piața asigurărilor din România înregistra o creștere de 24%, având subscrise prime brute în valoare de aproximativ 14,2 miliarde lei, iar piața este încă departe de potențialul ei maxim. Din valoarea totală menționată, prin intermediul aplicației 24Broker au fost subscrise 4.6 miliarde de lei prime brute, susținând 51% din canalul de brokeraj si 37 % din totalul industriei asigurărilor din România, ceea ce face ca LIFE IS HARD sa fie un jucator relevant în domeniul asigurărilor.

“Deși inițial am acceptat al 2-lea mandat în consiliul de administrație al Transilvania Broker, poziție care mă onorează și în același timp mi-a dat posibilitatea să colaborez cu profesioniști de elită din industria de asigurări, am decis că este mai bine să renunț la acest al-2-lea mandat pentru a putea păstra echidistanța în brokerajul în asigurări, având în vedere că dețin și funcția de membru in Consilul de Administrație și Director Executiv al Diviziei de Insurance al Life is Hard”, a declarat Erik BARNA