FacebookTwitterLinkedIn

Un business construit „la firul ierbii” de un tânăr antreprenor român a prins avânt în ultimii ani.

Ștefan Matei, fondatorul SuportBicicleta.ro, povestește în podcastul Complex Made Simple despre preferințele românilor în materie de accesorii auto pentru biciclete și despre cum a influențat pandemia această industrie, dar și cum aleg românii astfel de produse. În plus, Ștefan atrage atenția asupra unui model de mașină care are probleme în a fixa anumite suporturi.

„Noi vindem suporturi de biciclete. Practic, ce se pune pe mașini sau în spatele acestora pentru a transporta bicicletele. Pe lângă acestea, mai vindem cutii pentru portbagaj, bare transversare și suporturi de schiuri”, spune Ștefan Matei.

Antreprenorul spune că SuportBicicleta.ro s-a nișat pe aceste categorii de accesorii, iar contextul pandemic a fost unul favorabil pentru business. În 2020, după ridicarea restricțiilor, a venit o cerere tot mai mare pentru astfel de produse.

În 2021, oamenii au început să călătorească tot mai mult la nivel local, iar compania fondată de tânărul antreprenor a înregistrat o creștere foarte mare pe cutiile de portbagaj, fiindcă oamenii realizau că nu au loc în mașinile lor să transporte cărucioare și alte echipamente voluminoase.

În viitor, Ștefan Matei plănuiește să își extindă afacerea, prin marketplace, în Ungaria și Bulgaria. Află mai multe din interviul anexat acestui articol.