FacebookTwitterLinkedIn

Stephane Batoux este unul dintre cei experimentați executivi de top de pe piața locală, conducând de-a lungul carierei sale operațiunile locale și regionale ale unor branduri precum Danone, Coca-Cola și, de aproape cinci ani, ETI.

În 2009, Batoux ajungea în țara noastră și prelua conducerea Danone România și a țărilor din Balcani, devenind atunci și membru Danone Executive Group. A părăsit compania, după o carieră de aproximativ 15 ani, pentru a prelua conducerea Coca-Cola HBC.

După experiența în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de bunuri de larg consum a ales să pornească la drum alături de antreprenorul român Raul Ciurin, care i-a oferit poziția de CEO al Albalact. Stephane Batoux a ajutat în timpul mandatului său la listarea companiei la BVB, iar mai apoi la vânzarea Albalact către gigantul francez Lactalis.

Următorarea provocare în cariera lui Batoux a fost acceptarea poziției de CEO al ETi International, dar mai multe detalii despre provocările unor astfel de job-uri, trecând prin motivarea angajaților, până la pasiunea lui pentru pilotaj și ce înveți din activitățile „extra-muncă”, afli din podcastul Complex Made Simple.