FacebookTwitterLinkedIn

OTP Bank România a încheiat un acord de finanțare de 21 de milioane de euro cu Nor Real Estate, parte a grupului Atenor, pentru dezvoltarea și administrarea Fazei 1 a clădirii de birouri @Expo, situată în zona Expoziției din București.

Proiectul @Expo, care se întinde pe o suprafață închiriabilă de 48.688 mp, a obținut certificarea BREEAM „Excepțional” și un certificat de performanță energetică de clasa A.

„Credem în potențialul pieței imobiliare și ne bucurăm să fim alături de un dezvoltator de prestigiu internațional, precum grupul Atenor, și să contribuim astfel la dezvoltarea unui centru de afaceri inovator și eficient energetic, care să asigure nevoile actuale de pe piața imobiliară din capitală”, a declarat Alexandru Neagu, Director Large Corporate, OTP Bank România. 

„@Expo este pregătit să îndeplinească nevoile unei noi generații de chiriași. Linia de metrou în construcție va stimula zona deja bine amplasată între centrul orașului și partea de nord a Bucureștiului”, a declarat Viorel Lăcătuș, Country Director, Atenor Romania.

Atenor este o companie de dezvoltare imobiliară listată la Bursa de Valori din Bruxelles (Euronext), care s-a extins în Europa Centrală, în principal România și Ungaria, din 2007.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.