FacebookTwitterLinkedIn

America House, situată în Piața Victoriei, este prima clădire de birouri clasă A din București care a obținut ratingul Outstanding conform metodologiei de certificare BREEAM In-Use, după o investiție majoră de 10 milioane de euro.

“Certificatul BREEAM Outstanding in Use recunoaște sustenabilitatea construcției și grija noastră față de mediul înconjurător, a tuturor, atât a celor care deținem clădirea de birouri, a celor care o administrează, dar și a chiriașilor noștri”, a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Procesul de certificare a fost gestionat de BuildGreen, companie specializată în domeniul proiectării, dezvoltării și certificării clădirilor sustenabile în Europa Centrală și de Est. 

Dintre categoriile de rating evaluate, “Health and Wellbeing” a fost categoria care a obținut punctajul maxim: 100%. Această categorie de certificare încurajează și asigură un mediu de lucru sănătos, sigur, confortabil și accesibil, atât pe plan intern, cât și extern, pentru toți angajații care lucrează în clădire. 

Clădirea America House beneficiază de 18 stații de încărcare pentru mașini electrice, o sală de gimnastică de la primul etaj și o sală de gimnastică World Class renovată, cu o intrare separată, trei săli de parcare dedicate bicicletelor cu rafturi pentru 60 de biciclete, vestiare, dușuri dedicate și toalete.