FacebookTwitterLinkedIn

Miruna este elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” și face parte dintr-o trupă rock, The Strangers.

Dacă nu găsești cartea pe care vrei s-o citești pe raft, atunci scrie-o.”

„Este citatul care mi-a dat puterea să fac pasul de la câteva idei schițate într-un carnețel, la o întreagă carte. Mereu mi-am dorit să fac lucrurile diferit, să am propria viziune și propriile idei, dar în același timp să-mi optimizez modul de lucru acceptând criticile constructive”, spune Miruna.

Prima carte din trilogia “The Spartan Chronicles” face referire la povestea legendarei Jade Kalamata, o tânără ambițioasă și aspirantă, care luptă pentru supraviețuire, fiind un liant între omenire și propriile idealuri, dorind să scrie istorie și să cucerească lumea. Pe parcursul traseului ei, este acompaniată de partenerul ei de luptă, un tânăr carismatic cu un trecut tragic. Povestea ia o întorsătura radicală în momentul în care realizează că scopul pentru care a pornit la drum nu mai este relevant pentru personalitatea și dorința ei, descoperind puterea interioara de a-și depăși limitele.

Tinmar Energy este cea mai mare companie de energie cu capital privat din România. Tinmar este un antreprenoriat românesc solid, dedicat livrării serviciilor integrate de utilități – electricitate, petrol și gaze naturale – clienților industriali și domestici.

„Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat să creștem și să ne extindem portofoliul de servicii în acești ani, iar în spiritul acestei recunoștințe am decis să dăm și noi ceva înapoi societății. Și cum cuvântul cheie în ceea ce facem noi este „energie”, ne-am propus să furnizăm acea energie care să ne ajute să creștem liderii de mâine, dar și să antrenăm noii campioni prin promovarea sporturilor de masă,” spune Carla Parnica, Marketing&Corporate Communication Manager (foto) Tinmar Energy.