FacebookTwitterLinkedIn

Peter Smith, co-fondator și CEO al Blockchain.com, unul dintre primii traderi de criptomonede, a achiziționat o vilă cu patru dormitoare și cinci băi în Pacific Palisades, Los Angeles.

Peter Smith pare să nu fie afectat de crypto-iarna care s-a lăsat peste domeniul tranzacțiilor cu criptomonede de câteva luni. Smith a plătit opt milioane de dolari pentru o vilă cu vedere panoramică spre munții din Santa Monica și Oceanul Pacific.

Construită în 1966 sub forma unei vile modeste, clădirea a trecut printr-o renovare și modernizare extinsă în anii 90. O remodelare mai recentă a adăugat o piscină infinită și o casă de oaspeți cu toate facilitățile.

Clădirea principală are un living spectaculos în formă de L, care reunește în același spațiu deschis bucătăria și zona de servire a mesei. Bucătăria are blaturi din marmură, electrocasnice Wolf și Miele și un răcitor walk-in pentru vinuri. Pereții culisanți de sticlă ai livingului se deschid spre terasa exterioară oferind proprietarilor și oaspeților o spectaculoasă priveliște asupra împrejurimilor.

Cea mai spectaculoasă dotare a casei este însă cada uriașă de granit din baia dormitorului matrimonial – încăpere care are dressing dublu și terasă proprie. Celelalte două dormitoare ale vilei au fiecare baia proprie.

Peter Smith, CEO Blockchain.com

În vârstă de 33 de ani, crypto pionierul Peter Smith s-a numărat printre antreprenorii care au sesizat de timpuriu potențialul criptomonedelor. Astăzi, compania sa, una dintre primele care au tranzacționat bitcoin, își are sediul în Luxemburg și un hub important în Miami. Deși competitori ca Binanace sau Coinbase i-au furat prim-planul, Blockchain pare să reziste crizei de pe piața criptomonedelor – cu toate că a concediat 25% din angajați, adică 150 de oameni. Evaluată la 4 miliarde de dolari, compania se pregătește pentru listarea la bursă.

Foto Estate Photos L.A.