FacebookTwitterLinkedIn

Copilăria este perioada magică din viața oricui în care lumea din jur se descoperă în principal prin intermediul jocului și al experimentărilor. Companiile producătoare se întrec în oferte din cele mai variate pentru a pune la încercare, în modurile cele mai ingenioase cu putință, imaginația și creativitatea celor mici. 

Jucărești este un brand românesc specializat în fabricarea jucăriilor și jocurilor educative pentru copii. Prin intermediul acestora, cei mici au ocazia să îmbine distracția și voia bună cu educația, modalitatea cea mai la îndemână pentru ei.

Iată care sunt cele mai bine vândute produse din oferta brandului Jucărești.

  1. Jocurile de societate

Socializarea este extrem de importantă pentru cei mici, fiind o abilitate care îi pregătește  pentru orice domeniu al vieții. Prin intermediul jocurilor de societate pentru copii, ei învață cum să comunice și să relaționeze cu alți copii, abilități esențiale pentru a le dezvolta empatia și înțelegerea. La Jucărești, copiii pot descoperi Jungla cu șerpi reproiectat într-o versiune modernă, tridimensională.

  1. Jocuri de construcție

La vârste mici și foarte mici, jocurile cu piese pe care copiii le pot apuca și ține în mânuțe sunt extrem de importante pentru a le dezvolta motricitatea fină, atenția și coordonarea. Jocurile de construcții ce conțin piese și cuburi colorate îi ajută pe școlari și preșcolari să-și exerseze îndemânarea și răbdarea. Acestea pot fi și jucate în echipă, pentru a scoate pe rând câte un bloc dintr-un turn construit din figuri de lemn.

  1. Jucării educative pentru copii cu vârste între 12-24 luni

Seturile de joacă lingvistică sunt potrivite pentru copiii de pînă la doi ani, deoarece îi ajută la dezvoltarea abilităților de recunoaștere și de limbaj. De exemplu, ei pot învăța ortografia și împărțirea cuvintelor în silabe folosind imagini, metodă indicată în special când există dificultăți de învățare cum ar fi dislexia. Aceste jocuri sunt bazate pe metodologia Montessori și se pot folosi progresiv, în funcție de vârstă.

  1. Jocuri STEM

Educatia STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) este un concept considerat vital în pregătirea viitoarelor generatii de copii, unde arta și știința își dau mâna pe un tărâm al distracției. Din moment ce micuții știu tot ce e nou și au capacitatea de a asimila foarte repede, cu ajutorul jucăriilor de acest fel ei își folosesc imaginația pentru a face noi descoperiri. Abordarea STEM le stârnește curiozitatea științifică, inginerească și matematică încă din primii ani de formare într-un mod distractiv și proactiv, și le dezvolta capacitatea de inovare pentru a deveni liderii de maine.

  1. Surprizeta

Lumea copiilor a fost animată de jocurile de la Jucărești. Aceștia au fost mereu alături de copiii de orice vârstă, asigurându-i că nu se vor plictisi niciodată atunci când descoperă surprizele pe care le au pregătite pentru ei! 

Dacă ceva lipsea din lumea magică a celor mici, și anume bucuria unei surprize, a luat naștere în acest fel Surprizeta, sau Cutia cu jucării. Aceasta este o cutiuță plină de surprize, care abia așteaptă să fie descoperite de cei mici pentru a le provoca bucurii de nedescris! Conținutul ei va fi întotdeauna strict secret, mai ales ca acesta se schimbă periodic, dar înăuntrul ei pot fi până la 5 produse, toate jucării special alese.

Daca faci o comanda pe site-ul www.jucaresti.ro de minimum 200 de lei, Surprizeta va apărea în coșul tău fix ca o surpriză. Tot ce trebuie să faci este sa te bucuri de încântarea din ochii copilului în momentul în care el o va descoperi. 

Enjoy it!