FacebookTwitterLinkedIn

Liverpool, vicecampioana Angliei, a realizat cel mai scump transfer din istoria sa, aducându-l de la Benfica Lisabona pe atacantul uruguayan Darwin Nunez (22 de ani) pentru o sumă record: 75 de milioane de euro și alte 25 de milioane de euro în funcție de performanțele jucătorului și al echipei.

Darwin Nunez a marcat 34 de goluri în 41 de meciuri în sezonul trecut, în toate competițiile (inclusiv 6 goluri în Champions League). În campionatul Portugaliei, Nunez a avut o rată de un gol la 74 de minute jucate, clasându-se între cei mai prolifici jucători din Europa la acest capitol, notează eurosport.ro.

Darwin Nunez este un internațional uruguayan (11 meciuri și două goluri) care a evoluat pentru Benfica începând din septembrie 2020.

Odată cu semnarea lui Darwin Nunez, atacantul Sadio Mane a primit din partea conducerii Liverpool undă verde pentru a se transfera la Bayern. Este de așteptat ca bavarezii să vină în această săptămână cu a treia ofertă – situată la aproximativ 40 de milioane de euro.