FacebookTwitterLinkedIn

Compania poloneză Software Mind a anunțat intrarea pe piața din România în urma preluării companiei românești Code Factory, specializată în FinTech, pariuri sportive online şi comerţ electronic în Europa, America, Asia şi Africa.

Cu afaceri cumulate de 11 milioane de euro și un număr de peste 220 de angajați în Marea Britanie, Irlanda, România și Moldova, Code Factory a devenit parte a Software Mind, companie poloneză sprijinită de unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din CEE, Enterprise Investors, notează Hotnews.ro.

Cu peste 15 ani de experienţă în domeniul serviciilor IT, compania românească Code Factory este recunoscută pentru dezvoltarea unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, precum William Hill, care a devenit un lider pe piața de pariuri online din SUA.

Astfel, noua entitate va avea acces la proiecte de dezvoltare noi, cu tehnologii în zona de Machine Learning, Data Science sau AI, subliniază oficialii celor două companii.

„Ne bucurăm că datorită parteneriatului am trecut la o nouă etapă de dezvoltare, ceea ce presupune şi o creștere substanţială a numărului de angajaţi care pot lucra remote, dar și în birourile noastre din București, Timișoara și Craiova. Ne dorim ca în perioada următoare să formăm noi specialişti prin intermediul programelor de internship, dar şi să atragem noi colegi interesați de oportunitățile de dezvoltare oferite de noi”, a punctat Ionuț-Cristian Negrescu, CEO Code Factory România și Moldova.

În urma fuziunii, cele două companii Code Factory şi Software Mind au ajuns să dețină un număr de peste 800 de specialişti.