FacebookTwitterLinkedIn

Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa de Business Law și Achiziții Publice și vizează o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro până la finalul acestui an.

Compania a inaugurat recent o nouă subsidiară la Iași, unde “investiția se ridică în 2022 la câteva zeci de mii de euro”, potrivit reprezentanților.

O analiză efectuată anul trecut de Camera de Comerț și Industrie Iași arată potențialul economic al orașului și al județului. Iașiul a fost în continuare al şaselea judeţ al României, în condițiile în care anul trecut scăderea economică a Romaniei a fost de 3%, iar la Iaşi scăderea a fost de doar 2,3%. Mai mult, conform datelor Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, în anul 2024 Iasi va avea un PIB de 12,157 EUR / locuitor, mult peste media națională, ceea ce întărește previziunile cu privire la evoluția economică favorabilă. Toate acestea reprezintă oportunități de dezvoltare pentru afacerile din zonă și un motiv în plus pentru noi să ne extindem echipa de la Iași”, a declarat Alina Bilan, partener ONV LAW.  

Potrivit ONV Law, cele mai mari companii după cifra de afaceri cu sediul social în Iaşi sunt BorgWarner, Amazon, Conex Distribution, Antibiotice, Das, Fiterman Pharma, Apavital, Build Corp, Media Rom Grup și Kosarom.