FacebookTwitterLinkedIn

Rompetrol Downstream a încheiat un parteneriat cu Carrefour România pentru implementarea unui proiect pilot ce vizează deschiderea unor magazine Carrefour Express în benzinăriile sale.

Primul magazin este deja deschis în stația Rompetrol din localitatea Mogoșoaia, urmând ca până la finalul lunii să devină operațional și magazinul situat în Ploiești. Ambele magazine Carrefour Express vor funcționa după un program non-stop.

Zona de magazin existentă în cadrul benzinăriilor va fi reamenajată, iar zona caselor de marcat va fi comună atât pentru achizițiile de carburanți, produse din portofoliul gastro hei, cât și pentru magazinul Carrefour.

Astfel, pe lângă alimentarea cu carburanți, benzinăriile Rompetrol le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa atât produse pentru consumul pe loc cât și anumite produse destinate consumului acasă, pot plăti vignete și taxe de pod, pot retrage numerar de la casa de marcat, își pot ridica coletul de la easybox-ul de lângă stație, pot cumpăra bilete la evenimente sau bilete loto. In viitor, aceștia vor putea încheia asigurări auto și de călătorie.