FacebookTwitterLinkedIn

A trecut mai puțin de o lună de când Brad Pitt a vândut casa din Los Angeles în care locuia de mai bine de 30 de ani. Situată în Los Feliz, una dintre suburbiile Orașului Îngerilor, vila datând din 1915 a fost achiziționată de Aileen Getty, nepoata lui J. Paul Getty, fondatorul imperiului petrolier care îi poartă numele, cu 33 de milioane de dolari, un record pentru zonă.

Acum actorul a cumpărat cu 5,5 milioane de dolari, de la aceeași Aileen Getty, în vârstă de 65 de ani, o vilă în… același cartier. Construcția datează din 1960, are 185 de metri pătrați suprafață utilă, trei dormitoare și două băi, și este cunoscută drept Steel House.

D-na Getty a achiziționat proprietatea în 2019, cu 4,1 milioane de dolari, de la unul dintre membrii formației Maroon 5, James Valentine. Acesta l-a angajat pe arhitectul Mark Haddawy pentru redecorare, însă stilul casei a rămas tributar anilor 60 – cu detalii retro și accente de culoare care se potrivesc personajului jucat de Brad Pitt în „Once Upon A Time in Hollywood”.

În living, piesa de rezistență este șemineul atipic. Încăperea comunică cu camera de servit masa și terasa cu vedere spre peisajul tropical.

Dormitoarele au covoare albastru cobalt, în timp ce baia principală și bucătăria au mobilier în nuanțe de bleu.

Casa în formă de L încadrează piscina, astfel încât toate camerele au vedere spre aceasta. Vegetația luxuriantă din curte ascunde o cadă exterioară din lemn de sequoia și o anexă în care este amenajată o saună.

Pitt are reputația unui pasionat de arhitectură. Anul trecut a cumpărat, cu 40 de milioane de dolari, în Carmel Highlands, casa scriitorului D. L. James, care, după câte se pare, îi servește deocamdată drept reședință.

Foto Profimediaimages.ro