Cautare
, Forbes Staff

Bani și Investiţii |
|

Bolt lansează Bolt pentru Business, portal care le permite companiilor să gestioneze cursele în interes de serviciu

Platforma de transport la cerere Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor să achite și să administreze cursele efectuate de angajați în interes de serviciu.
Bolt_app

“Un număr tot mai mare de curse Bolt au loc în scopuri de afaceri, indiferent că vorbim despre mersul la serviciu sau despre graba de a ajunge la întâlniri cu clienții sau la aeroport. Cele mai multe companii încă solicită facturi de la angajații lor pentru a putea rambursa costul călătoriei. Bolt pentru Business ajută companiile să economisească timp și bani cu raportarea cheltuielilor individuale și documentele aferente. În loc ca angajații să adune și să raporteze individual facturile pentru călătoriile făcute prin intermediul firmelor de transport la comandă, clienții Bolt pentru Business vor avea toate informațiile despre cursele în interes de serviciu ale angajaților lor păstrate într-un singur loc, fără niciun efort suplimentar. Plata călătoriilor este, de asemenea, mult mai ușoară: în loc să rambursezi banii fiecărui salariat, plătești o dată pe lună prin intermediul unui card bancar al companiei sau prin transfer bancar”, a declarat Rando Rannus, General Manager Bolt pentru Business.

Citește și: Taxify își schimbă numele în Bolt. Care este motivul

Pe noul website Bolt pentru Business, administratorii de cont pot seta reguli, pentru a controla cine și când poate face călătorii în scop de afaceri, ceea ce facilitează planificarea și asigură o imagine de ansamblu asupra costurilor de transport ale companiei.

Platforma le permite administratorilor de cont să stabilească și să personalizeze cotele de cheltuieli și numărul de curse care pot fi făcute de angajați. De asemenea, acestora li se poate cere raportarea scopului călătoriei înainte de începerea cursei. Platforma poate fi utilizată în egală măsură pe desktop și pe telefon mobil.

Bolt pentru Business este o aplicație disponibilă în peste 25 de piețe din Europa și Africa, inclusiv în România.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. Bolt are 25 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 30 de țări din lume.

Citește și: Lime versus Flow versus Wolf-e Rides. Tot ce trebuie să știi despre trotinetele electrice, alternativa la traficul aglomerat din București

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii