Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Taxify își schimbă numele în Bolt. Care este motivul

Taxify, platforma de ride-sharing, își schimbă numele în Bolt.
Taxify shutterstock

Taxify își schimbă numele în Bolt. Platforma europeană poartă un nou nume de astăzi, Bolt, iar noua aplicație le permite utilizatorilor diferite mijloace de transport precum mașini, motociclete sau scutere.

În câteva săptămâni, noul brand va ajunge treptat în piețele globale, iar utilizatorii nu trebuie să facă nimic, aplicația se va actualiza automat.

„Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil şi confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicaţie pentru taxiuri, de unde vine şi numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce priveşte misiunea noastră, am depăşit şi părţi ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorinţa noastră de a oferi o soluţie problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, şi nu trecutul”, spune Markus Villig, CEO şi cofondator Bolt.

Uber planifică pentru 2020 prototipul „flying taxi”

Schimbarea de nume vine chiar înaintea demarării unei noi runde de finanţări, asta după ce în mai 2018, după o rundă de finanţare de 175 de milioane de dolari condusă de Daimler, a ajuns să fie evaluată la 1 miliard de dolari.î, potrivit stirileprotv.

Compania de origine estoniană are 25 de milioane de utilizatori în mai mult de 30 de țări din lume, fiind lider în Africa și Europa.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii