FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul elvețian de încălțăminte On Holding AG a raportat câștiguri care au depășit estimările inițiale, datorită creșterii rapide a vânzărilor de pantofi sport în SUA. 

Potrivit Bloomberg, compania susținută de Roger Federer a înregistrat o creștere a câștigurilor în trimestrul al treilea de 44%. 

Acțiunile au crescut cu 7,1%, iar creșterea On în SUA este alimentată de o gamă tot mai variată de încălțăminte și de disponibilitatea crescută în magazinele de specialitate, precum Dick’s Sporting Goods Inc. 

Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile direct către consumatori, ceea ce o ajută să câștige cote de piață de la rivalii mai mari, precum Adidas AG, Nike Inc. și Puma SE. 

Compania On se abține să reducă prețurile produselor sale, spre deosebire de unii dintre rivalii săi, iar ca rezultat acțiunile On au crescut cu 55% în acest an, depășind cu mult competitorii mai mari Nike și Puma. Acest lucru exercită presiuni asupra companiei de a continua să raporteze o creștere solidă pentru a-și justifica performanța acțiunilor.