FacebookTwitterLinkedIn

Alexandru Panait a extins Refugees la nivel european, în Polonia și Ucraina.

Refugees.ro le oferă ucrainenilor, care au fost nevoiți să plece din zonele de conflict, servicii precum: adăpost, mâncare, medicamente, locuri de muncă, transport, suport financiar și altele.

Platforma dezvoltată de tânărul alumni 30 sub 30 mai pune la dispoziție și un call center în limba română și ucraineană, plus un ChatBot pentru refugiați și voluntari.

„Ultimele zile au fost foarte intense în tot ceea ce a privit trecerea de la o coordonare ad-hoc a proiectului www.refugees.ro la una mult mai bine organizată. Lucrăm la o platformă V2, prin intermediul căreia refugiații și facilitatorii vor avea opțiunea de matching. Am fost promovați în Online de foarte multe companii private, urmând să avem campanii masive de advertising în Ucraina, cât și la granițe. Avem un formular de voluntariat care poate fi completat cu detalii de către toate persoanele care își doresc să contribuie la această cauză în timpul lor liber. https://lnkd.in/dDigRXB6. Intenționăm prin intermediul unor parteneriate importante să facilitam prin platformă o modalitate de donații, unde toate contribuțiile financiare vor fi redirecționate către ONG-urile care au demersiuri importante de sprijinire a acestei cauze”, a transmis Alexandru Panait.