FacebookTwitterLinkedIn

Compania imobiliară românească Blitz își extinde operațiunile de brokeraj atât în Orientul Mijlociu, în Dubai, cât și virtual, în Metaverse, devenind astfel prima agenție de pe piața locală activă în Xclusiverse, versiunea virtuală pentru piața activelor financiare și a activelor din real estate.

În acest demers, agenția Blitz s-a asociat cu Element X, o companie românească de private equity și brokeraj, iar împreună vor face ca serviciile imobiliare românești pentru proprietățile din Dubai să devină operaționale, începând din această lună.

”Vei putea intra de la tine de acasă, indiferent unde locuiești, în Metaverse, cu avatarul tău și vei putea viziona modele 3D ale unor proprietăți din Dubai, ca și cum ai viziona proprietăți în timp real și în format fizic. De asemenea, vei putea pune întrebări direct agentului, conectat și el la Metaverse”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

În 2021, Blitz a deschis în total 8 birouri noi și 7 francize în orașe din România, în afara Clujului, iar până în 2025, compania intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe pe plan național și internațional. În 2021, cifra de vânzări pe întreaga rețea de birouri locale și francize a Blitz a crescut de la 2,7 milioane de euro la  6,1 milioane de euro. 

Element X are în portofoliu proiecte din zona Tehnologiei, Real Estate, Digital assets (NFT), a căror valoare depășește 500 milioane de euro.