FacebookTwitterLinkedIn

Niro Investment Group a finalizarea lucrările de amenajare a apartamentului prototip Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, o etapă de o importanță majoră în procesul de dezvoltare a unui proiect hotelier de lux. 

Camera prototip reprezintă o etapă de referință pentru proiectul hotelier deoarece permite vizualizarea conceptului: testarea tuturor dotărilor, a materialelor folosite, a funcționalităților, verificarea calității finisajelor, a procesului de curățenie și totodată efectuarea de ajustări de ordin tehnic și estetic, înainte ca acestea să fie replicate la nivelul întregii clădiri.

Cu o suprafață de 120 mp, camera protoptip este de fapt un apartament de lux ce include un dormitor cu dressing și baie, dining room, living room și o zon[ pentru birou. 

Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă unul dintre proiectele noastre majore în domeniul industriei ospitalității, alături de deschiderea Swissotel în zona de nord a Bucureștiului și, mai nou, demararea proiectului amplu de construcție a unui resort de lux în arhipelagul Maldive”, a declarat Christophe Chamboncel, Head of Hospitality and Development, Niro Investment Group.

Grand Hotel Boulevard Bucharest va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul Corinthia și va opera într-o clădire emblematică pentru istoria și cultura capitalei. 

Construit în 1867 de arhitectul Alexandru Orăscu și proiectat chiar de la început ca hotel, Grand Hotel du Boulevard s-a bucurat de la început de dotări excepționale, fiind primul hotel din ţară iluminat electric, cu apă curentă în camere și ascensor.