FacebookTwitterLinkedIn

Face parte din echipa Libra Internet Bank din 1999 şi are experienţă în funcţii de top management, pentru multiple domenii ale activităţii bancare. În calitate de director general adjunct, a coordonat, în perioada 1999-2010, domeniul de risc, iar din 2010 şi până la preluarea funcţiei de director general a coordonat domeniul vânzărilor. Este membru în Consiliul de Administraţie al Libra Internet Bank şi face parte din Comitetul de Direcţie al băncii.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai inovatoare bănci din România, cu o istorie de peste 25 de ani. Cristina Mahika-Voiconi consideră că performanţa în domeniul bancar este generată de rezultatele muncii în echipă şi de stabilirea unor relaţii oneste şi de durată cu partenerii şi clienţii băncii. De aceea, unul dintre obiectivele sale este să contribuie la consolidarea şi dezvoltarea acestor relaţii.

Libra Internet Bank a obținut un profit net de 238,18 milioane de lei în 2022 și a atins 9,72 miliarde de lei active nete. Înfiinţată în 1996 în Bucureşti, banca s-a specializat pe produse şi servicii dedicate profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiţii New Century Holdings, condus de Andrei Siminel.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania