FacebookTwitterLinkedIn

În 1992, Roxana Maftei inaugura prima Farmacie Tei din Bucureşti, marcând astfel debutul unei călătorii antreprenoriale de succes. În urma unei scurte experiențe în conducerea unui magazin de tip Plafar, Roxana Maftei a conturat un concept inovator, poziționându-se de la bun început pe segmentul value al retailului farmaceutic, o mișcare care avea să îi aducă multe satisfacții.

În parteneriat cu Irina Ciubotaru, Roxana Maftei a dat viață unei alte afaceri dinamice în peisajul farma românesc – lanțul Bebe Tei. Cu magazine situate strategic în mallurile din București, Constanța și în Craiova din 2024, iar din luna mai în Brașov, Farmacia Tei și Bebe Tei au reușit să atragă un public diversificat prin conceptul său, oferind spații generoase și o gamă variată de produse.

Inițial axat exclusiv pe articole destinate celor mici, Bebe Tei și-a extins oferta pentru a include categorii precum îngrijirea bebelușilor și a mamelor, dermato-cosmetice, produse cosmetice, alimentație sănătoasă, bio, puericultură și altele. Performanța impresionantă a lanțului Bebe Tei a fost reflectată în raportările financiare, cu o cifră de afaceri de 1,9 miliarde de lei în anul 2023, depășindu-și performanțele anterioare.

În 2022, Pavăl Holding, controlat de frații Pavăl, fondatorii Dedeman, a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group, companii cofondate și controlate de Roxana Maftei.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania