FacebookTwitterLinkedIn

Yuniku sunt primii ochelari personalizați prin tehnologie 3D din lume, oferind o vedere perfectă și un confort desăvârșit. Numele „Yuniku” vine de la cuvântul japonez „unic” deoarece toate aspectele ce țin de perechile de ochelari Yuniku sunt adaptate pentru un singur purtător, în funcție de trăsăturile faciale: de la lentile și design-ul ramelor, până la culoare sau finisaj.

Combinând tehnologia de scanare 3D cu algoritmi avansați, alături de peste 25 de ani de experiență în industria opticii, ochelarii Yuniku sunt proiectați ținând cont exclusiv de fizionomia, vederea și stilul de viață al clienților.

4 pași către perechea de ochelari perfectă

Procesul de generare a ochelarilor Yuniku este unul complex. Mai întâi, opticianul scanează fața pacientului folosind un software avansat pentru a calcula poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii. Acest lucru asigură nu doar cea mai bună potrivire a ramei pentru un confort excepțional, ci și cel mai potrivit model pentru fizionomia pacientului.

Mai apoi, se alege lentila pe baza informațiilor oferite de către pacient, despre stilul său de viață, dacă programul său obișnuit implică lucrul în fața ecranelor digitale sau activități sportive, spre exemplu. Astfel, se asigură o compatibilitate ideală între lentila aleasă și activitatea zilnică a purtătorului.

Următorul pas este alegerea unui model din colecția existentă. Gama Yuniku oferă o selecție exclusivă de modele, culori și finisaje, potrivite fiecărui stil – fie că vrei ceva simplu și minimalist, fie că îți dorești un look ieșit din comun.

Într-un final, după ce pacientul este mulțumit de simularea cu modelul personalizat, ochelarii pot fi imprimați 3D. Lentilele sunt tăiate cu precizie, iar rama este imprimată direct în jurul lor. Rezultatul este o experiență vizuală incredibilă și o potrivire perfectă.

3 motive în plus pentru a alege Yuniku

Ochelarii sunt personalizați în totalitate, printr-o abordare revoluționară, evaluând nevoile de vedere și trăsăturile faciale ale purtătorului,  cu ajutorul tehnologiei de scanare 3D.

Sunt mult mai ecologici, generând o cantitate de deșeuri cu până la 70% mai mică decât producătorii de rame tradiționale.  

Accesoriile sunt igienice, fără contact, deoarece „proba” se realizează prin intermediul platformei prevăzute cu un scaner foarte performant, prin care poți explora cu ușurință variantele de rame, ca mai apoi să genereze o soluție personalizată de ochelari.

Folosind tehnologia revoluționară 3D, ochelarii Yuniku sunt proiectați în întregime în jurul nevoilor tale. Prin integrarea lentilelor și a ramelor personalizate, te bucuri de cea mai înaltă precizie optică, fără a compromite stilul sau confortul.

Despre HOYA Vision Care

De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat în inovarea din domeniul lentilelor de ochelari. Ca producător de lentile de ochelari de înaltă calitate și înalte performanțe, HOYA continuă să stimuleze inovația în tehnologia optică, cu scopul de a găsi cele mai bune soluții de îngrijire a vederii pentru specialiștii în îngrijirea ochilor. Compania furnizează lentile în 52 de țări, cu o rețea de peste 18.000 de angajați și 45 de laboratoare în întreaga lume.

HOYA Lens România                                         

Website:  https://www.hoyavision.com/ro/

Facebook: https://www.facebook.com/HoyaLensRomania/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-ujDTEjssqlCtIkLYFx94w

#HOYAforthevisionaries #HOYAvisioncare #HOYALensRomania #Yuniku #Tehnologie3D